|
Autor |
Wiadomość |
Piorko
Użytkownik
Silnik cm3: 3.3
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Piotrek
Jeżdzę: Audi A8
|
Wysłany: 2010-01-10, 22:36 [D2 01 3.3TDI
] Nie świecą sie światła wewnetrzne
|
|
|
Witam wszystkich , posiadam audi A8 3.3 TDI 2001r. i od jakiegoś czasu przestały świecić światła wewnętrzne przód i tył. Jest to bardzo wkurzające , nie idzie nic w aucie zrobic jak jest ciemno . Światła na dole koło nóg działaja , w bagażniku i w schowku także . Nie wiem co jest grane , sprawdzałem bezpieczniki , wyciagnelem bezpiecznik od światła i zgasły tylko światła na dole . Sprawdzałem żarówki , także są dobre . Prosze o pomoc , z góry dzieki !!! D: |
|
|
|
|
|
|
|
Klimass1
Moje A8
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic 4HP-24
Zasilanie: PB
Imię: Sebastian/Dawid
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 4 razy Wiek: 51 Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 387 Skąd: Syców
|
Wysłany: 2010-01-11, 17:49
|
|
|
sprawdź czy prąd dochodzi na te lampki |
_________________ Regulamin - reklama.
602-11-90-63
Działosza
56-500 Syców
A6 C6 BMK wymiana wtrysków? |
|
|
|
|
|
|
|
grim
Moje A8
Silnik cm3: 2.8
Zasilanie: PB
Imię: Adrian
Jeżdzę: BMW e38 ;-))
Wiek: 38 Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 200 Skąd: Puritania
|
Wysłany: 2010-01-18, 23:01 Re: Nie świecą sie światła wewnetrzne
|
|
|
Piorko napisał/a: | Witam wszystkich , posiadam audi A8 3.3 TDI 2001r. i od jakiegoś czasu przestały świecić światła wewnętrzne przód i tył. Jest to bardzo wkurzające , nie idzie nic w aucie zrobic jak jest ciemno . Światła na dole koło nóg działaja , w bagażniku i w schowku także . Nie wiem co jest grane , sprawdzałem bezpieczniki , wyciagnelem bezpiecznik od światła i zgasły tylko światła na dole . Sprawdzałem żarówki , także są dobre . Prosze o pomoc , z góry dzieki !!! D: |
Ale o które dokładnie światła we wnętrzu ci chodzi ? Podświetlanie nóg, Podświetlanie drzwi, Podświetlanie deski rozdzielczej, licznika, tiptronica ? |
_________________ "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi." |
|
|
|
|
Piorko
Użytkownik
Silnik cm3: 3.3
Zasilanie: ON
Imię: Piotrek
Jeżdzę: Audi A8
|
Wysłany: 2010-02-11, 13:17
|
|
|
Nie wiem jak to nazwać. Ogólne podświetlenie te u góry z porzodu z i z tyłu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|