|
Autor |
Wiadomość |
grim
Moje A8
Silnik cm3: 2.8
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Adrian
Jeżdzę: BMW e38 ;-))
Wiek: 38 Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 200 Skąd: Puritania
|
Wysłany: 2010-03-01, 11:50 Jak jest wam potrzebny kanał. Jakieś sposoby ?
|
|
|
Chodzi o to że za czasów komuny kanałów czy czegoś podobnego na stacjach było więcej niż samochodów
Teraz ciężko o takie rzeczy... Czy to jedyny sposób jak człowiek chce zajrzeć pod auto to musi się umawiać z mechanikiem na dokręcenie czy zaizolowanie kabelka co może zrobić sam ?
Jedyne czym dysponuję to lewarek i pachołki... ale nie mam do nich zaufania tym bardziej że kupione w narauto...
Więc może coś polecicie... ? Coś sprawdzonego ? Tak czytam po forum i widzę że parę osób wymieniało samemu olej w skrzyni itd... |
_________________ "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi." |
|
|
|
|
|
|
|
Marcin B.
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2010-03-01, 13:40 Re: Jak jest wam potrzebny kanał. Jakieś sposoby ?
|
|
|
grim napisał/a: | Chodzi o to że za czasów komuny kanałów czy czegoś podobnego na stacjach było więcej niż samochodów
Teraz ciężko o takie rzeczy... Czy to jedyny sposób jak człowiek chce zajrzeć pod auto to musi się umawiać z mechanikiem na dokręcenie czy zaizolowanie kabelka co może zrobić sam ?
Jedyne czym dysponuję to lewarek i pachołki... ale nie mam do nich zaufania tym bardziej że kupione w narauto...
Więc może coś polecicie... ? Coś sprawdzonego ? Tak czytam po forum i widzę że parę osób wymieniało samemu olej w skrzyni itd... |
W moim mieście znalazłem warsztat w którym mozna wynająć sobie stanowisko i samemu pogrzebać przy aucie |
_________________ Készítsen képet önmagáról |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Skrzynia: Manual
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 247 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5111 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2010-03-01, 14:15
|
|
|
Najazdy, najlepiej 4. Na allegro można coś kupić, ale "pewne" raczej te dla ciężarówek.
Swoim wierze, bo są spawane u znajomego brata. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
grim
Moje A8
Silnik cm3: 2.8
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Adrian
Jeżdzę: BMW e38 ;-))
Wiek: 38 Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 200 Skąd: Puritania
|
Wysłany: 2010-03-01, 14:24
|
|
|
dice111 napisał/a: | Najazdy, najlepiej 4. Na allegro można coś kupić, ale "pewne" raczej te dla ciężarówek.
Swoim wierze, bo są spawane u znajomego brata. |
Mowa o czymś takim ?
http://www.moto.allegro.p...5_t_3500kg.html
http://www.moto.allegro.p...500kg_3_5t.html
Dice111 a my się mijaliśmy jakiś czas temu na Bielskiej... ty gdzieś w tych okolicach mieszkasz ? dało by radę coś pokombinować ? chodzi tylko o wymianę durnego czujnika położenia wału korbowego.... |
_________________ "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi." |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Skrzynia: Manual
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 247 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5111 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2010-03-01, 14:57
|
|
|
No coś takiego.. moje są jednak szersze i niższe (a ich koszt wyniósł z materiałem całe 50zł :mrgreen: )
Reszta na PW. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|