|
Autor |
Wiadomość |
hadwao
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Przemek
Jeżdzę: audi a8
|
Wysłany: 2016-07-19, 18:06 [D2 99 4.2PB/LPG
] po prostu chciałem się pochwalić
|
|
|
Ten filmik przedstawia moje autko które wcześniej było wstyd pokazać ponieważ miało nieźle porysowany lakier. Teraz auto przeszło korektę lakieru, zostało zabezpieczone powłoką hydrofobową i teraz chcę się pochwalić na forum moją a8.
https://www.youtube.com/watch?v=-Mb2rJfdKIs
Filmik był robiony jako reklama produktów mojej firmy jednak proszę was abyście go tak nie traktowali i poprostu zobaczyli tylko jak wygląda moja a8. Jeżeli uznacie że jest to spam to proszę o odpowiedzi a ja skasuję ten temat. |
|
|
|
|
|
|
|
danishow
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM
Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
|
Wysłany: 2016-07-21, 20:42
|
|
|
No tak szczerze to auta tu niewiele widać. A tak z innej beczki to wytłumacz mi proszę co ma oznaczać te "nano" przed każdą nazwą produktu? Od kilku lat stosuje się chwyt "nano" ale nikt nie potrafi po chłopsku powiedzieć o co chodzi |
_________________ MOJE A8 - WYDECH |
|
|
|
|
|
|
|
hadwao
Moje A8
|
Wysłany: 2016-07-22, 15:07
|
|
|
danishow napisał/a: | No tak szczerze to auta tu niewiele widać. A tak z innej beczki to wytłumacz mi proszę co ma oznaczać te "nano" przed każdą nazwą produktu? Od kilku lat stosuje się chwyt "nano" ale nikt nie potrafi po chłopsku powiedzieć o co chodzi |
Nano dlatego że cząstki zawarte w moich produktach są rozmiarów od kilku do kilkunastu nanometrów. Aby cząstka nazywała się nano musi mieć minimum rozmiar 100 nanometrów, dla przykładu 100 nanometrów to jedna miliardowa metra. Im mniejsza cząstka tym lepiej wypełnia mikropory powierzchni. Tak jak napisałeś teraz moda jest na nazwę nano ale produktów zawierających nano cząstki a nie mikro cząstki jest garstka. |
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2016-08-10, 20:40
|
|
|
wcale nie wygląda jak reklama , tak czy owak nano srano jak minie troche czasu syf i tak wyjdzie |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
|
|
|
hadwao
Moje A8
|
Wysłany: 2016-08-28, 08:24
|
|
|
preston81 napisał/a: | wcale nie wygląda jak reklama , tak czy owak nano srano jak minie troche czasu syf i tak wyjdzie |
Nikt nie mówi że przez nano auto nie będzie się brudziło, jeżeli jednak ktoś tak twierdzi to raczej mało co zna się na temacie nanotechnologii w kosmetyce samochodowej. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|