Ogłoszenie 

części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
A8 D3 4.0TDI  
Autor Wiadomość
drago_o 
Moje A8

Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2016-03-20, 11:15   

W AZ przerabiają całość na metalowe i dają chyba nawet 5 lat gwarancji na to jeśli się nie mylę. Ale 4.0 jest najdroższym motorem do tego zabiegu bo tam ostatnio mi 7000 powiedzieli za taki zabieg. Wycinają je znacznie taniej ale nie wiem jak późniejsza praca silnika.
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Driv33r 
Moje A8

Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptronic F1
Imię: Sławek
Wysłany: 2016-03-20, 11:32   

tez sie nad tym zastanawiałem podbno zaślepiaja ... i programuja kompa tak zeby nie wywalal błedu i zeby sie silnik nie dusił w dolnym zakresie "chyba" bo wtedu sa cały czas otwarte ...

mój samochód juz zlozony odpalony Podbno wszystko gra zostało im jescze zmienic drążek kierowniczy i cos z wycieraczkami miałem problem maja tam zerknąc i jak cos to naprawic samochód ma byc do odbioru w Wtorek(22.032016) ale ja bd w Polsce 24.03 Takze pewnie sam osobiscie po niego pojade ocenie i Zapłace.... postram sie powrzucac foty z napraw i starych cześci i opisiac jak samochód sie sprawuje

[ Dodano: 2016-03-25, 08:42 ]
A Więc tak Samochód został odebrany mogę powiedzieć że jestem MEGA zadowolony Warsztat odwalił kawał dobrej roboty wszystko zrobione schludnie czyściutko byłem pod samochodem ponieważ jak po niego przyjechałem odebrał robioną miał jeszcze zbieżność i obejrzałem go od dołu wszystko czyściutkie nowe śruby obejmy ogólnie montaż zarąbisty Silnik co tu dużo mówic chodzi jak zegareczek przed naprawą palił jak czołg teraz wystarczy dotchnąc kluczyka auto już odpalone rozrząd cichutko zadnych stuków puków Na skrzynie i rozrusznik, i Klapy Gwar. od Firm które je remontowały Jestem Bardzo Zadowolony i z pełną odpowiedzialnąscią mogę polecić Warsztat(Małopolska) .... Zdj wrzuce jak bd miał czas ;-)

drago_o 
Moje A8

Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Karol
Wysłany: 2016-03-25, 08:45   

Skoro naprawdę się spisali to napisz co to zafirma w dziale polecam. Może się przydać bo takich firm do naszych aut jest mało i czasem nawet z daleka ktoś może się zdecyduje pojechać :)
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Driv33r 
Moje A8

Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptronic F1
Imię: Sławek
Wysłany: 2016-03-25, 09:21   

ok z czystym sumieniem mogę ich polecić .... Bo naprawqde zrobili kawał dobrej roboty wreszcie ktoś się zajoł tym autem tak jak trzeba i wiedział co z nim zrobić.... oleje filtry wszystko powymieniane inspkcje poowbijane stare części w pudełeczkach .... naprawdę super super jestem zadowolony na maxa

Odpowiedz do tematu