Autor |
Wiadomość |
Barnolek
Użytkownik
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Bartek
Jeżdzę: A8 D3
Wiek: 34 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 10 Skąd: Wielkopolska
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowak_zg
Moje A8
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 6.0
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: Paweł
Jeżdzę: Vette
Pomógł: 9 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 137 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: 2012-01-16, 07:09
|
|
|
ostatni link nie dziala
link nr 1 to sa lampy z d4 wiec pasowac nie bedzie
link nr 2 to jest lampa z d3 wiec pasowac bedzie
jesli szukasz najlepszych lamp do d3 to beda ledy po ostatnim lifcie
http://allegro.pl/audi-a8...2057539410.html |
|
|
|
|
|
|
|
Barnolek
Użytkownik
|
Wysłany: 2012-01-16, 07:18
|
|
|
Ok Jeszcze male pytanko, jezeli wymienie te lampy, to ile moglbym dostac za swoje (...). Bo przymierzam sie do wymiany a lampy sa troche drogie: ) |
|
|
|
|
mdamian
Moje A8
Rocznik: 2002
Silnik cm3: 4.2Q
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D2 , A8 D3
Pomógł: 84 razy Wiek: 42 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 2107 Skąd: 3-miasto
|
|
|
|
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Rocznik: 2003
Skrzynia: Tip.Sport F1
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2012-01-16, 14:15
|
|
|
Barnolek napisał/a: | Ok Jeszcze male pytanko, jezeli wymienie te lampy, to ile moglbym dostac za swoje (...). |
Po pierwsze kolego Barnolek powinieneś odwiedzić temat poniżej:
Zanim dołączysz do klubu A8, powinieneś regulaminowo przedstawić się i przywitać w dziale Powitań |
A po drugie wszelkie ogłoszenia (kupię/sprzedam/zamienię) piszemy tylko i wyłącznie w dziale ogłoszeń po uzyskaniu odpowiedniego dostepu - tu na to miejsca ani zgody nie ma.
Pozdrawiam, FOSS |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
Barnolek
Użytkownik
|
Wysłany: 2012-01-16, 20:08
|
|
|
Przecież nie ogłaszam nic, że kupie albo sprzedam... Tylko pytam ile mogę dostać za takie lampy jak moje :roll: Dlatego nie wiem o co ten cały problem i ciągle nikt mi nie odpowiedział na pytanie, oprócz tego że mam się przywitać. :roll: |
|
|
|
|
|
|
|
baranina24vip
Użytkownik
Skrzynia: Tiptronic+F1
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomek
Jeżdzę: A8L D3
|
Wysłany: 2012-01-16, 22:28
|
|
|
wejdź sobie na Alleg.... i sam sprawdź zamiast robić z tego problem a poza tym to nikt tutaj nie ma szklanej kuli i nie wie w jakim stanie są twoje lampy. pozdrawiam |
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Skrzynia: Tip.Sport F1
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2012-01-16, 22:49
|
|
|
Barnolek napisał/a: | Przecież nie ogłaszam nic, że kupie albo sprzedam... Tylko pytam ile mogę dostać za takie lampy jak moje :roll: |
Kolego Barnolek, a skąd ja mam wiedzieć że nic nie ogłaszasz???.....
Powiedziałeś o konkretnych lampach i podałeś link do konkretnej aukcji Allegro gdzie sprzedający prowadzi handel częściami samochodowymi...... w mojej ocenie to była Twoja aukcja więc to usunąłem.
Jeżeli to nie była Twoja aukcja i na przyszlość chcesz ustrzec się takich nieporozumień nie wstawiaj takich linków do aukcji tylko konkretne zdjęcie lamp.
Barnolek napisał/a: | Dlatego nie wiem o co ten cały problem i ciągle nikt mi nie odpowiedział na pytanie... |
Konkretną odpowiedź otrzymałeś już na początku od kolegi Nowak_zg więc..... jednak ktoś odpowiedział.
Jeżeli zastanawiasz się ile dostaniesz za swoje lampy to przecież nic łatwiejszego jak przejrzeć Allegro - żeby nie być rozczarowanym jako pewnik przyjmij najtańszą znalezioną ofertę cenową i już po krzyku.
Sam napisaleś, że Nam nic nie oferujesz więc to co My napiszemy to będzie to czysta spekulacja oparta również na aukcjach Allegro.
Barnolek napisał/a: | ... oprócz tego że mam się przywitać. :roll: |
Co do upomnienia do powitania to nie widzę w tym nic dziwnego...
Dopisałeś się do konkretnego zamknietego społeczeństwa więc chyba to całkiem normalne, że wchodzisz do działu powitań i piszesz tam kilka słów od siebie: "Cześć. Jestem Bartek. Na codzień jeżdżę A8 D3 4.2TDI." - wybacz ale chyba wszyscy jesteśmy tu dorośli więc takie słowa to nic niezwykłego..... szanujesz innych ↔ inni szanują Ciebie.
Podsumowując: szukasz pomocy?... My chętnie pomagamy... pozwól sobie pomóc stosując się do reguł jakie tutaj panują... a jak zostaniesz tu na dłużej to szybko zrozumiesz, że pierwsze wrażenie z tego tematu było błędne ;-)
Na koniec to co najważniejsze - to co napisałem powyżej nie jest zaproszeniem do dyskusji konkretnie tutaj więc tutaj jej już nie kontynułuj - jeżeli masz wątpliwości co do mojego postępowania możemy podyskutować na PW.
Pozdrawiam, FOSS |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
|
|