|
Autor |
Wiadomość |
Danio
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D2 FL
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 21 Sty 2010 Posty: 195 Skąd: Długołęka/Wrocław
|
Wysłany: 2016-11-02, 07:42 Płatność Viaauto na A4 (nie dziala)
|
|
|
Czy posiada ktoś viaboxa w ósemce do płacenia na autostradach? Nabyłem takie urządzenie no i niestety nie działa, środki na koncie są, dzwoniłem na infolinię i pani powiedziała że może nie działać przez atermiczną szybę.
Działa komuś? |
_________________ Automatycznie Uwikłany Dodatkowymi Inwestycjami |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-02, 10:02
|
|
|
wiekszosć szyb jest atermiczna dziś szczególnie czołowych. Sprawdzałes czy jak to za okno wystawisz to zadziała? |
|
|
|
|
|
|
|
Danio
Moje A8
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 21 Sty 2010 Posty: 195 Skąd: Długołęka/Wrocław
|
Wysłany: 2016-11-02, 10:15
|
|
|
Apophis napisał/a: | wiekszosć szyb jest atermiczna dziś szczególnie czołowych. Sprawdzałes czy jak to za okno wystawisz to zadziała? |
Jeszcze nie ale będę wracał to otworzę szybra i wystawię go góra, trochę śmieszny zabieg no ale chyba lepiej tak niż w korkach stać, jest trochę o tym w necie właśnie żeby rękę z tym wystawić za okno, co do szyby to łudziłem się trochę że jednak może komuś to działa |
|
|
|
|
Iceman
Moje A8
Zasilanie: PB
Imię: Kuba
Jeżdzę: Pyton W12
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 28 Lis 2009 Posty: 88 Skąd: Dolny Śląsk
|
Wysłany: 2016-11-02, 16:43
|
|
|
A włączyłeś go wogóle? |
|
|
|
|
|
|
|
Danio
Moje A8
|
Wysłany: 2016-11-02, 17:26
|
|
|
Iceman napisał/a: | A włączyłeś go wogóle? |
tego się nie włącza, włączony jest na zawsze
No ale wracając z Katowic otworzyłem szybra i przystawiłem go do góry i załapał i szczerze warto się poświęcić otwierając dach i przejechać bramką bez korku a dziś na A4 po Wsz.Św. masakra!!!
tylko ciekawi mnie dalej ta szyba że nie ma nigdzie strefy niemetalizowanej.
Czy ma ktoś w ogóle takie kropki nad lusterkiem jak na zdjęciu? (szyba od skody) Bo to własnie jest ta część szyby gdzie powinno to urządzenie działać a ja tak nie mam
D0A3ACDD-350F-4C69-BF29-3A34623660B4.JPEG
|
|
Plik ściągnięto 28 raz(y) 56,96 KB |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|