Wysłany: 2015-11-05, 19:53 [D2 ALL
] delta cc wyłączenie komunikatów drogowych ( tp)
Witam wszystkich, jestem nowy a to mój pierwszy temat, w którym wyjaśnie jak wyłączyć w radiu delta cc (prawdopodobnie można zrobić tak w innych radiach, ale nie sprawdzalem) funkcje z komunikatami drogowymi ( podświetlony przycisk "tp").
Funkcja ta wyłącza sie po naciśnięciu i przytrzymaniu przez chwilę przycisków : "FM1/2" oraz "TP".
Przydatne jeżeli chcemy podlączyć transmiter lub ustawic jakąś falę a radio zaczyna po chwili szukać innej lub pikać narastająco.
Na internecie można znaleźć dużo sposobów typu wyłącz RDS itp ale podstawą jest wyłączenie TP. Bawiłem się czekając na wjazd do myjni
Pozdro wszystkim
Cześć, jak coś wynajdę jeszcze to napiszę narazie niunia stoi u mechanika na wymianie oleju w skrzyni i kompletnym jej uszczelnieniu. jak wróci to znowu coś poszukam, narazie niestety uziemiony jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum