Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Michał
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2015-02-09, 20:27 [D2 94 4.2PB
] Jak podpiąć subwofer
Mam takie pytanko czy moge podpiąć zmacniacz do seryjnego radia DELTA bo niemam systemu bosse i chciałbym podpiąć tube i zmacniacz prosze o pomoc
Wysłany: 2015-02-09, 20:31
było juz o tym. Prosze czytać!
Suba podepniesz pod tylne głosniki mając seryjne radio a zasilanie wzmaka to juz plus do wzbudzenia po stacyjce a reszta głownego zasilania jest w bagażniku.
Rocznik: 2007
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: Marek
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2015-02-10, 12:13
Ja z subwooferem to pojechałem bezpośrednio do jakiegoś warsztatu . Wzięli go od razu na warsztat, wszystko ładnie zamontowali, trwało to około dwóch dni i teraz jeżdżę samochodem po mieście z tuningiem
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2015-02-10, 13:21
Montaż suba czy wzmaka(taki zwyczajny montaż) jest tak banalny że max 3h dlubania by wszystko fajnie zalutować lub kable pochowac pod fotelami tapicerkami etc. 2dni w warsztacie to lekka przesada
U siebie montowałem sam ale mam zwykłe radyjo to ciąglem chinche az z radia co wymagało wywalenia kanap i lekkiej zabawy z pochowaniem tego jakoś w środku.
Zaker kupiwszy ode mnie suba pojechał juz do znajomego elektryka bo pogoda nie nastrajała do dlubania na dworze i tam mu zrobił to w podobnym czasie a nie 2 dni....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum