Wysłany: 2015-06-25, 07:07 [D2 preFL ALL
] Schemat podciśnień do 4.2 AKG
Panowie, ma ktoś z Was pełny schemat podciśnień (konkretnie AKG mnie interesuje?) Nie muszę mieć nawet rysunku tutaj, ale zeby mi ktos powiedział w której grupie i na jakim rysunku w Etce tego szukac bo za lewara znaleźć nie mogę a w archiwum forum znalazlem tylko schematy do poliftow.
_________________ Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Do gruchy jest, ale całej tej drugiej strony kolektora nie ma. Na bank mam tam jeszcze inne podcisnienie niz ten pajak ktory jest na tym rysunku i ten obieg z przodu silnika. W kolektorze ssacym sa przynajmniej 3 krocce pod przepustnica (jeden do pajaka, jeden nie wiem gdzie bo nie sledzilem przewodu i jeden do regulatora cisnienia paliwa).
Nie ma jakiegos rysunku gdzie jest wszystko ?
_________________ Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum