|
Autor |
Wiadomość |
mlody91
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 6.0
Skrzynia: Tip
Zasilanie: PB
Imię: Mateusz
Jeżdzę: S8 manual & W12 D2
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 04 Paź 2011 Posty: 202 Skąd: LBN
|
Wysłany: 2013-12-09, 21:59 [D2 97 2.8PB/LPG
] Regeneracja tylnej belki
|
|
|
Witam, Panowie nadeszła chwila w której jestem zmuszony zregenerować tylną belke w mojej A8.. możecie mi panowie mniej wiecej naświetlić ten temat, ponieważ jutro jade do warsztatu oni z pewnoscia mi to wycenia, chce mniej wiecej wiedziec czy nie chca zedrzec pieniedzy, podczas gdy mozna zrobic to taniej. Ale opisze zachowanie auta - jesli droga sucha, mozna w miare jechac, jesli deszcz juz czuje ze tyl auta chodzi, nalodzie nie ma jazdy auto w koleinach prowadzi sie jak chce, bardziej to wyglada na pilnowanie auta na drodze. I teraz rodzi sie pytanie co najczęściej jest przyczyną "pływania auta" dodam ze moje 2.8 to zwykły manual bez Q .
Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi poniewaz juz o 7.00 juz bedzie w warsztacie
[ Dodano: 2013-12-09, 22:16 ]
Jeśli ktoś miałby ETKE to bardzo bym prosił o jakiegos screena |
_________________ Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił... |
|
|
|
|
|
|
|
Simone331
Moje A8
Rocznik: 2002
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Simon
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 35 razy Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 1108 Skąd: GS / TN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|