Wysłany: 2016-06-06, 14:10 [D2 99 3.7PB
] Infromacje na temat Nivo
Witajcie koledzy,
z racji tego że siadł mi amortyzator i zakupiłem obie sztuki nowe, chciałbym się upewnić przed wymianą (żeby czegoś przez niewiedze nie spartolić) odnośnie płynu oraz jego ilości.
Więc dwa pytania na chwilę obecną:
1. Jaki typ oleju wchodzi do układu z NIVO? Wcześniej miałem zielony ale biorę poprawkę na poprzedniego właściciela (niechluj straszny ) Ponieważ ciekło z węża od pompy (niedokręcony) i dopiero ja go dociągnąłem. Musze więc wziąć pod uwagę ze mógł uzupełnić tym co mu w sklepie doradzili czyli prawdopodobnie swagiem zielonym mineralnym. Być może taki jest rzeczywiście odpowiedni, ale dla pewności wolę się upewnić.
2. Ile tego oleju w ten układ wchodzi? Bo biorąc pod uwagę wielkość zbiornika do tego przewody oraz amorki to na pewno nie będzie to litr jak w standardzie
Z góry dzięki za pomoc
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2016-06-06, 14:17
Daredevil93, tagow nie piszemy z palca-na przysżłosć pamietaj że się je wybiera z listy i wyglada to tak jak powyżej(poprawione)
Olej lejesz ten co byc powinien. Kup w ASO najlepiej
Ok, sorki za tagi następnym razem będzie ok ; -)
Czyli w ASO mi powiedzą ile oleju oraz jaki? bo nikt nie ma informacji jaki to jest? Nie zabiją mnie ceną?
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2016-06-06, 14:54
Cena oleum niewiele sie rozni ale bedziesz miał taki jaki byc powinien. Ile ci trzeba tez ci powiedzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum