Wysłany: 2012-10-17, 21:12 [D2 ALL
] różnica w zaciskach S8 PreFL a A8 FL
Panowie mam szybkie pytanie. Trochę przejrzałem szukajkę ale nie dam rady dzisiaj tego ogarnąć bo jestem "spreparowany" z kolegą który niedawno kupił S8 ;-) Nie przypominam sobie z kolei na forum odpowiedzi na pytanie: czy zaciski hamulcowe z przedlifta 98 S8 pod tarcze 323mm są takie same co w poliftowej A8 :peace: Pewnie dice111 wspominał o tym gdzieś w dziale hamulcowo-klockowym ;-) ale jak ktoś wie to niech mnie oświeci bo zgłupłem całkiem :roll: Tam już jest po dwa klocki na stronę?
Rocznik: 1988
Silnik cm3: 6600
Skrzynia: AOD
Zasilanie: ON
Imię: Paweł
Jeżdzę: 1978 Lincoln Continental Pomógł: 44 razy Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 1294 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-10-18, 12:34
zasadniczo zaciski sa rozne. Prelift ma ciezarki i klocki przykrecane a FL ma bez ciezarkow i klocki nie przykrecane. Natomiast czy tarcza podejdzie to nie wiem dokladnie
_________________ Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Dzisiaj tam zaglądałem i zacisk w S8 wygląda jak normalny, przedliftowy zacisk cztero-klockowy od A8 :roll: Pewnie tak jest tylko różnią się tarczą :->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum