|
Autor |
Wiadomość |
konrado001
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Konrad
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2013-10-25, 22:25 [D2 ALL
] Klamka wewnetrzna - brak rekacji
|
|
|
Witam.
Koledzy jakie macie pomysły na poniższy problem?
Dzisiaj kombinowałem z soft coding w grupie 35. Ustawiłem sobie zmykanie po przekroczeniu 15km/h, gdy drzwi się zamknęły i chciałem je otworzyć klamka drzwi kierowcy wewnętrzna przestała działac. Powróciłem do oryginalnego kodowania i klamka dalej nie działa. Czy poszła linka czy coś innego może się dziać?
Obecnie próbując otwierać klamką wewnętrzną czuć delikatny opór i jak coś przeskakuje. Jedynie można otworzyć klamką zewnętrzną, która działa bez problemu.
http://www.audipages.com/...y/doortrim.html
Czy na zdjęciu nr 1 (drzwi kierowcy) wszystkie oznaczone miejsca są to zatrzaski, które należy podważyć? Czy miejsce oznaczone nr 5 jest to zatrzask czy nie ruszać tego i dobrać się gdy boczek będzie już zdjęty?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
Jakub
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tip
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 3 razy Wiek: 50 Dołączył: 14 Lis 2009 Posty: 166 Skąd: BTM
|
|
|
|
|
|
|
|
konrado001
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: tiptronic
Imię: Konrad
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2013-11-08, 19:19
|
|
|
Zapomniałem napisać, klamka zaczęła działać gdy drzwi nie domknąłem do końca i wtedy zaczęło wszystko normalnie działać także humory samochody też mają |
|
|
|
|
Pepeka
Moje A8
Rocznik: 2006
Silnik cm3: jest
Skrzynia: a niech ją nagła ...
Imię: Paweł
Jeżdzę: A4B7
Pomógł: 10 razy Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 247 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2013-11-09, 12:10
|
|
|
Jeśli włączyłeś blokowanie zamków to, będąc w aucie przy zapalonym silniku możesz zwolnic zamki drzwi poprzez naciśnięcie guzika blokady , lub jeśli chcesz otworzyć pojedyncze drzwi, to poprzez dwukrotne pociągniecie klameczki, a odblokowanie automatyczne wszystkich zamków następuje w chwili zgaszenia silnika i wyjęcia kluczyka ze stacyjki. |
_________________ Złego diabli nie biorą ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|