|
Autor |
Wiadomość |
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-10-03, 15:38
|
|
|
no teraz już jaśniej dziękuje, btw pytanie jeszcze o boczek tapicerki drzwi przednich - strona kierowcy boje sie ze przy jego demontazu w celu wsadzenia nowych spinek cos pourywam ew pogubie sie w kablach chyba ze to nie mozliwe tj - wlacznik zamknięcia auta lock unlock , pamiec foteli , sterowanie lusterek mysle ze to 1 kostka ale nie wiem jak z wymienionymi wczesniej modulami 1 kostka czy sieczka? |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
|
|
|
Simone331
Moje A8
Rocznik: 2002
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Simon
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 35 razy Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 1108 Skąd: GS / TN
|
Wysłany: 2013-10-03, 21:27
|
|
|
preston81 napisał/a: | btw pytanie jeszcze o boczek tapicerki drzwi przednich - strona kierowcy boje sie ze przy jego demontazu w celu wsadzenia nowych spinek cos pourywam ew pogubie sie w kablach chyba ze to nie mozliwe tj - wlacznik zamknięcia auta lock unlock , pamiec foteli , sterowanie lusterek mysle ze to 1 kostka ale nie wiem jak z wymienionymi wczesniej modulami 1 kostka czy sieczka? |
w kabelkologii to troszkę tego jest ale zapewniam, że się nie pogubisz. Wszystko ładnie kolorystycznie do siebie pasuje.
Na co warto zwrócić uwagę przy demontażu boczku, to na linkę idącą do środkowej klamki a dokładnie na dwie małe duperelki w postaci metalowej spinki, która przytrzymuje pancerz oraz plastikowego prowadzenia na końcu linki który po wypięciu samej linki potrafi się zawieruszyć pomiędzy butami. |
_________________ Klimatyzacja problem Audi.
Amortyzatory, sprężyny, drążki, wahacze, łączniki, stabilizatory Audi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
|
Wysłany: 2013-10-07, 16:51
|
|
|
no miales racje dzis poprostu ręce pokaleczyłem krew się polała ale warto było efekt bdb dzięki za wskazówki |
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
|
Wysłany: 2014-02-08, 10:42
|
|
|
dałem auto specjalistom od audio itp skasowali mnie nie miłosiernie za wymiane półki i podłączenie rolety no ale efekt koncowy to wynagradza więc jestem juz w komplecie |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|