Wysłany: 2012-01-15, 12:03 [D2 97 3.7PB/LPG
] Nie grzeją siedzenia
Witam mam problem z podgrzewaniem siedzeń, nie grzeją oba kiedyś działały 2 a później jedno czasami, bo jak ruszałem kablami to grzało ale zauważyłem że wtyczka się poluzowała i rozłączyła, po włożeniu jej przestały grzać oba, sprawdziłem bezpieczniki i był spalony od siedzeń bo był za mały 10A a powinien być 20A wsadziłem prawidłowy ale siedzenia nie grzeją zauważyłem że pod siedzeniem kierowcy wśród tych kabli jest taki prostokątny duży bezpiecznik, czy przekaźnik brązowy na którym nast nr : 443 951 254 A i kolejny 05447750, nie mogę znaleźć żadnych info na temat tego bezpiecznika. Jak myślicie mógł się spalić ?
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronik f1 GQF
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: A8 D3 BFM Pomógł: 26 razy Wiek: 55 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 1135 Skąd: Choszczno
Wysłany: 2012-01-17, 18:36
Najlepiej zacząć właśnie od bezpieczników . Pużniej zobacz w te kostki pod fotelami. może coś nie styka. tak jak pisałeś , a wcześniej zaopatrz się w środek do konserwacji takich rzeczy . Psiknij w te styki i będzie po kłopocie ,mam taką nadzieje u mnie zadziałało w przypadku kabelka od imo....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum