Witam mam pytanko dla posiadaczy d2 w Q jakiej wielkosci macie luz wzdłużny walu napedowego ,otóz posiadam a8 d2 ktora przerobilem z oski na quattro i wszystko ladnie smiga juz od podnad 60 tys lecz przy skrecie szarpie mi walem na wzdłuż auta , wal mam dorobiony lecz chce zrobic nowy i chcialbym sie dowiedziec jak u was z luzem zeby wiedziec o ile sobie go przedłużyć. Przepraszam za błędy ,moglem cos zle napisac nie wedlug regulaminu ale jesli ktos chcialby pomocy w przerobieniu swojej audiczki na Q to chetnie pomoge bo na codzien zajmuje sie regeneracja skrzyn biegów i przekladni róznego typu . U mnie w miescie nie ma takiej audiczki w ktorej moglbym sprawdzic luz wiec proszę o pomoc pozdrawiam.
Sam u siebie wykonalem taki zabieg i wyszlo mnie to w okolicach 1500zl. Pozdrawiam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum