Wysłany: 2015-01-07, 21:18 [D2 94 4.2PB/LPG
] Nie działają wszystkie szyby
Witam mam mały problem z szybami w swojej a8 otóż nie działają już od kupna jej a przy kupnie nawet ich nie sprawdziłem włączniki wszystkie się podświetlają lusterka działają a jak naciskam otwieranie czy zamykanie to bzyczy jakiś przekaźnik pod kierownicą ale tylko bzyczy jak naciskam szybę kierowcy jak resztę szyb naciskam to nic się nie dzieje.
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronik f1 GQF
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: A8 D3 BFM Pomógł: 26 razy Wiek: 55 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 1135 Skąd: Choszczno
Wysłany: 2015-01-08, 09:39
Poszukaj na forum opis bezpieczników i sprawdz je sprawdz lub podmień ten brzęczoncy przekaźnik . Do sprwdzenia może być wiązka przewodów na łączeniu drzwi i karoserji obok zawiasu . W końcu moga być już zużyte same przełączniki . U siebie też już 6 sztuk wymieniłem tylko za zwyczaj wysiada domykanie otwieranie żadko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum