Wysłany: 2012-01-20, 18:19 [D2 99 4.2PB/LPG
] Problem parktornic KOD BŁEDU 01543
Witam mam problem z parktronickiem jak włancze wsteczny to zapiszczy raz długi dzwiek i zaczyna mi migac na zielono na parktoronicku ale gdy pod cos podjade nic sie nie dzieje ani z przodu ani z tyłu. Po podłaczeniu pod komuter wyskoczyl bład 01543. Wyczytałem na forum ze to moze być jakis buzeer moze ktoś miał podobny problem moze doradzic albo wysle jakies schematy jak się do tego zabrac. Nic nie pokazalo zeby był uszkodozny jakis czujnik tylko bład sygnału... Jutro bede wpinał znowu pd komuter bo padła mi przepływka i swieci mi ABS i ESP nie wiem dlaczego to cos wspolnego ma jedno z drugim.....prosze o wasza pomoc :-)
_________________ pudloc86
Audi A8 4.2 V8
JIMM [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-21, 22:43
pudloc86 napisał/a:
bo padła mi przepływka i swieci mi ABS i ESP nie wiem dlaczego to cos wspolnego ma jedno z drugim
Ma wiele wspólnego , nawet więcej niż myślisz , te systemy są połączone i ograniczają moc naszego samochodu jeśli to potrzebne w danej sytuacji i to właśnie przez przepływkę ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum