Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tiptronic 6hp
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adrian
Jeżdzę: Było A8 D2 jest A8 D3 Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 13 Kwi 2010 Posty: 180 Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 2013-09-14, 22:28 [D2 ALL
] Zegary od A8 W12 do A8 4.2 '94
Witam kolegów chciałby zapytać czy gdybym posiadał licznik z W12 to dam rade podmienić podzespoły tak aby mieć podświetlanie tarcz z W12 czyli białe. ? Pozdrawiam
Kolego o ile się nie mylę to w każdym D2 po FL było białe podświetlenie, ale czy da się podmienić to chyba ciężko temat będzie ponieważ D2 po FL posiadały już linię CAN w przeciwieństwie do D2 pre FL i może być problem z podłączeniem tego licznika no chyba, że się mylę i niech wypowie się ktoś kto próbował już takiej operacji
Ja już próbowałem ale z S8 FL i niestety to jest zalezne od sterownika ASB-da się podmienić do każdej preFL co ma 5hp na pokładzie,i do niektórych z 4hp.
Ale kolega chyba pyta o zmiane podzespołów by zmienić podswietlenie samo-z tego co wiem jest to dłubanina i chyba nie bedzie to pasowało ze wzgledu na róznice w budowie liczników poliftowych. Zmieniac na inne diody tez sie nie opłaca. WIęc lipa z miodem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum