Wysłany: 2013-08-14, 10:57 [D2 ALL
] Problem z lokalizacją odpływów wody z grodzi sil
Witam wszystkich
To mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość .
Niedawno zostałem posiadaczem Audi A8 D2 94r.Ostatnio zauważyłem ze mam mokre dywaniki z przodu .Przypomniało mi się ze jak jechałem do domu to na zakręcie polał mi się woda po nogach. Więc przeczyściłem te sączki od parownika klimy .Były lekko brudne i prawdopodobnie to było przyczyną mokrych dywaników .Lecz poczytałem w internecie że są jeszcze 4 pod maską .Dwa w nadkolach znalazłem i przeczyściłem były bardzo brudne.I w tym miejscu mam problem nie mogę znaleźć tych dwóch .Czytałem ze są gdzieś obok skrzyni.Muszę je zlokalizować i przeczyścić ponieważ w godzi silnika na środku stoi woda .Prosił bym o pomoc .
Szukałem ,czytałem wiem że jest tego dużo na forum tylko że żaden post nie za bardzo pokazuje co i jak .
[ Dodano: 2013-08-14, 12:31 ]
Wiem ze jest tam jakaś rynna i dwa wężyki które idą nad skrzynią .I nie wiem jak tam się dostać czy z góry czy od spodu ?
Gdzieś wstawiałem nawet foto tych środkowych sączków ale nie kojarzę gdzie.
Ostatni temat dotyczy wprost tego o co pytasz więc proszę nie dublować tematów tylko korzystać z tych już istniejących.
Tutaj zamykam.
_________________ * FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum