Wysłany: 2015-06-24, 11:40 [D2 99 4.2PB/LPG
] Problem z xenonami
Witam ponownie staram sie dopieścić moją strzałem
mam problem końcówki do podłączenia xenonów zaczęły sie topić aż bałem się że się zapalą
domyślam się ze to ich koniec
planuje zakupić
takie http://allegro.pl/audi-a3...5209404830.html
wiem że nie są jakieś extra ale czy bd pasowały i czy z podłączeniem nie będzie problemu Pozdrawiam
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2015-06-24, 11:52
Co ci sie zaczeło topić??? Ten zestaw to nic specjalnego. Lepiej dodać kilka dyszek i sobie kupic slimy zintegrowane z zapłonnikami. Mniej gratów mniej kabli i mniej elementów co sie moga zapalić
Pytanie za 100pkt czy ty masz tam hidy od poczatku czy jak?
Co ci sie zaczeło topić??? Ten zestaw to nic specjalnego. Lepiej dodać kilka dyszek i sobie kupic slimy zintegrowane z zapłonnikami. Mniej gratów mniej kabli i mniej elementów co sie moga zapalić
Pytanie za 100pkt czy ty masz tam hidy od poczatku czy jak?
Stopiły się te pespośrednie podłączenia do żarnika aż dym szedł nawet jak już je odłączyłem było to samo więc jeden odciąłem na allegro szukam i tylko ten jeden znalazłem do d2
Zestawik może byc ciekawy bo malutkie przetworniczki ale same żarniki to juz dramat. Sa umieszczone bezpośrednio w plastyku i nie bedzie długo wg mnie to żyło. Powinny być na metalowych stopkach jak te droższe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum