|
Autor |
Wiadomość |
nynek16
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 3.7Q
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2011-01-04, 21:30 [D2 99
] Brak okablowania do pamięci foteli.
|
|
|
witam jak w tytule mam elektryczne fotele podgrzewane bez regulacji kiery i pasów niewiedziałem dlaczego nie działała mi pamiąc o dziwo zajrzałem pod panel a tam nic zero okablowania w dzwiach też nic nie ma jak to naprawić zeby to grało pieknie i ładnie i czy wogóle to możliwe zeby pamięc nie występowała w niektórych modelach?
dzięki za podpowiedzi pozdrawiam. |
_________________ Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników. |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2011-01-04, 21:47
|
|
|
Pewnie dokładane. A opcji było wiele. Co tam było sprawdzisz po VINie i porównasz z tym co jest teraz. Zależy czego dokładnie Ci brakuje (masz panel w drzwiach, nie masz sterownika/modułu pod fotelem kierowcy, których wiązek brakuje?). Temat do ogarnięcia, ale trochę z tym roboty by było. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
|
|
nynek16
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 3.7Q
Skrzynia: tiptronic
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2011-01-04, 22:06
|
|
|
ogólnie to nie problem z tą robotą , ale własnie zanim ją kupiłem facet miał zaożone inne fotele nie mam pojecia czy z pamięci.a jutro postaram sie zajrzec co tam pod tym siodłem jest i dam znac ewentualnie wrzuce jakieś fotki..
[ Dodano: 2011-01-04, 22:08 ]
napewno wiem ze w dzwiach nie ma wiązki do pamięci bo dziś miałem wszystko na wierzchu |
_________________ Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników. |
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2011-01-04, 23:43
|
|
|
Pewnie razem z fotelami zmieniał boczki, bo innego sensu wstawiać tam sterownik pamięci nie widzę (chyba, że na ozdobe). Przerzucic fotele z pol elektryki na pełna to nie problem, ale dorobić do nich pamięc troche rzeźbienia jest. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|