|
Autor |
Wiadomość |
hipcio
Moje A8
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: 4hp
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Michał
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 12 Wrz 2010 Posty: 476 Skąd: Ryki
|
Wysłany: 2011-12-10, 21:02 [D2 ALL
] Wyjęcie podsufitki i kpl szybra ?
|
|
|
Czy da się wyjąć podsufitke i kompletny szyberdach przez drzwi czy tylko demontaż szyby tylnej mnie ratuje?. Chce założyć solardach zamiast zwykłego szyberdachu. |
|
|
|
|
|
|
|
adrian949 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-10, 21:45
|
|
|
Siemka! Wczoraj z Tomkiem wyjmowałem podsufitkę i solar przez tylną szybę wyszła bez problemu, przez drzwi podsufitki raczej nie da rady bez uszkodzeń, ale solar powinien wyjść! :-D |
|
|
|
|
|
|
|
JIMM [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-12-14, 12:58
|
|
|
hipcio napisał/a: | Czy da się wyjąć podsufitke i kompletny szyberdach przez drzwi |
da się ............, przez tylne drzwi przy rozłożonych siedzeniach przednich i zdemontowanym siedzisku tylnego siedzenia - tylko i wyłącznie z pomocą drugiej osoby , a najlepiej odkręcić jeszcze fotel pasażera. |
|
|
|
|
Myski
Moje A8
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automatyczna
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Michał
Jeżdzę: A8 D2
Wiek: 39 Dołączył: 11 Lut 2012 Posty: 69 Skąd: Warszawa/mazowieckie
|
Wysłany: 2014-10-07, 16:35
|
|
|
Witam,
potwierdzam co JIMM powiedział z tym, ze u siebie miałem wyciagniete wszystkie fotele i tylna kanape z oparcie poniewaz wymianiałem całe wnetrze. Wyciagniecie foteli to chwila po 4 sruby na strone a ułatwi sprawe. Nie wiem czy warto ryzykowac porysowanie skory. Konstrukcja ma ostre krawedzie ewentualnie podlozenie jakiegos koca w miejsca styku,
pozdrawiam,
Michał |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|