|
Autor |
Wiadomość |
adamoas
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adam
Jeżdzę: Audi A8
|
Wysłany: 2011-01-14, 15:52 [D2 ALL
] Podgrzewane lusterka - cały rok :)
|
|
|
Witam . Ostatnimi czasy naprawiłem sobie grzanie lusterek w mojej audi nie ukrywam że dzięki waszej pomocy , ale męczy mnie jeszcze jedna sprawa w tym temacie. Mianowicie to grzeją one po przekręceniu stacyjki czyli cały rok i nie wiem ile te nowe maty wytrzymają bo to nie są oryginały. Więc może ktoś ma pomysł lub ktoś to robił żeby nie grzały gdy jest ciepło? Myślałem o wstawieniu termostatu ale nie mam pomyła jak .
Z góry dzięki jak ktoś wie. Pozdrawiam. |
_________________ Audi A8 D2 4,2 PB + LPG
|
|
|
|
|
|
|
|
Peter-s8
Moje A8
Rocznik: 1998
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: tiptronic
Imię: piotr
Jeżdzę: S8
Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2010 Posty: 105 Skąd: mazowiecki
|
Wysłany: 2011-01-14, 17:45 Re: [D2 '97 4,2PB] Podgrzewane lusterka w D2 - 97r. cały rok
|
|
|
Najlepsza opcja to podłączyć pod PRZEŁĄCZNIK GRZANIA TYLNEJ SZYBY tak jak jest w orginale |
_________________ "Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
|
|
|
|
|
|
|
|
adamoas
Moje A8
|
Wysłany: 2011-01-14, 22:08
|
|
|
----------------Najlepsza opcja to podłączyć pod PRZEŁĄCZNIK GRZANIA TYLNEJ SZYBY tak jak jest w orginale-------------------
a u ciebie jest pod tylną szybę ? bo niektórzy pisali że mają termostaty w szybie i w lusterkach , więc już nie wiem. |
|
|
|
|
|
Peter-s8
Moje A8
Rocznik: 1998
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: tiptronic
Imię: piotr
Jeżdzę: S8
Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2010 Posty: 105 Skąd: mazowiecki
|
Wysłany: 2011-01-15, 06:20
|
|
|
tak pod przełącznik tylniej szyby i bedzie sie wyłączać samo po pewnym czasie tak jak tylnia szybasię wyłącza sama automatyczni. |
_________________ "Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
|
|
|
|
|
|
|
|
ZuQ
Użytkownik
Silnik cm3: 3.3
Zasilanie: ON
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-01-16, 21:50 Re: [D2 '97 4,2PB] Podgrzewane lusterka w D2 - 97r. cały rok
|
|
|
Peter-s8 napisał/a: | Najlepsza opcja to podłączyć pod PRZEŁĄCZNIK GRZANIA TYLNEJ SZYBY tak jak jest w orginale |
Ale w oryginale grzeją po włączeniu zapłonu, przynajmniej u mnie. |
|
|
|
|
adamoas
Moje A8
|
Wysłany: 2011-01-16, 21:58
|
|
|
Bo w oryginale właśnie jest że po włączeniu zapłonu , wyczytałem to, i nie wiem czy będę się z tym bawił , niemiec tak zrobił to niech tak zostanie , najwyżej znowu maty się wymieni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|