|
Autor |
Wiadomość |
Truscik
Moje A8
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Jakub
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2016-06-18, 19:51 [D2 95 4.2PB/LPG
] Brak podswietlenia przyciskow na panelu
|
|
|
Witam, zmienialem podloge na czarna i rozebralem wszystko, jak poskladalem okazalo sie ze po zapaleniu swiat3el nie ma podswietlenia licznika i wszystkich przyciskow na srodku, do podgrzewania szyby siedzen grzanych klimy ( ale okienka sie podswietlaja normalnie), radia , przy nawiewach tez niema, z tylu tez.
Ale okazalo sie ze od licznika to bezpiecznik wywalilo to wstawilem i mialem nadzieje ze sie wszystko naprawi ale tylko licznik dziala,
Wiem ze nie zauwazylem i wtyczka od tylnej zapalniczki zawinela sie i pod dywanem gdzies sie zapodziala i nie podlaczylem zapalniczki, ale chyba nie powinno byc tak ze jak zapalniczka nie podlaczona to nic nie bedzie sie swiecilo.
Co moglem popsuc ? |
|
|
|
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2016-06-19, 07:27
|
|
|
Sprawdzałeś wszystkie bezpieczniki ?
Moim zdaniem jeszcze jeden jest zjarany od podświetlania, a postojówki masz ? Działają Ci te wewnętrzne w tylnej klapie ? Bo one idą pod ten sam bezpiecznik co podświetlanie deski, kabiny itp. |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Truscik
Moje A8
Rocznik: 1995
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Jakub
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2016-06-19, 14:20
|
|
|
nie sprawdzalem bo czasu nie mialem. dzis jak bedzie chwila to skocze zobaczyc jeszcze raz wszystkie bezpieczniki.
[ Dodano: 2016-06-19, 19:41 ]
posprawdzalem wszystkie bezpieczniki jeszcze raz uwaznie i wszystkei sprawne, postojowki mam i w bagazniku tez wszystko sie swieci w klapie tak samo wszystko dobrze
Ale jak odpalilem to zauwazylem ze wyswietlacz radia mi migna, a jak wysiadlem zeby wlozyc cos do bagaznika to lampy w klapie mi mignely ze 4 razy, wrocilem ze sklepu juz bylo dobrze, nagralem jak tak lekko mrygaja ale slabo to widac troche
https://youtu.be/WDEK2ZtslhE
Chyba z kablami cos popsulem tylko nie wiem co bo nic z kabli nie ruszalem. Odpialem tylko centralke dokladana , chinska jakas bo otwieral samochod kiedy chciala i popalila mi pompke.
[ Dodano: 2016-06-20, 18:59 ]
ktos jakos moze pomoc ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|