Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tiptronic F1
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: D3 Pomógł: 47 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 1828 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 2010-01-05, 09:56 [D2 ALL
] zamiana navi plus na rns-e
Witam wszystkich,chciałbym wymienić swoją navi plus na rns-e np.coś takiego http://www.allegro.pl/ite...cd_polecam.html
W osemce są zaokrąglone brzegi a te z a4 mają proste,ale wszyscy piszą że się nada.Może ktoś robił taką podmiankę,a jak tak to czy wszystko działa jak należy i czy wyświetla na fisie info.
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Hubert
Jeżdzę: Audi A6 C6
Wysłany: 2010-01-05, 11:58 Re: A8 zamiana navi plus na rns-e
123mielony napisał/a:
Witam wszystkich,chciałbym wymienić swoją navi plus na rns-e np.coś takiego http://www.allegro.pl/ite...cd_polecam.html
W osemce są zaokrąglone brzegi a te z a4 mają proste,ale wszyscy piszą że się nada.Może ktoś robił taką podmiankę,a jak tak to czy wszystko działa jak należy i czy wyświetla na fisie info.
a czy ten Nawigacje sa lepsze niż te navigacje które w A8 wychodziły bo jak dobrze wiem to ten tylko w A4 i A6 wychodziły a dlaczego nie W A8 ?
Rocznik: 2009
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 126 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-06, 09:42
RNS-E jest dużo nowocześniejszą nawigacją niż navi plus.
Odtwarza np. pliki mp3 z kart SD.
Jak dla mnie jest "kompaktowym" odpowiednikiem MMI 2G.
Funkcjonalnie ma również takie same możliwości jak MMI 2G.
Nie wychodziła w A8 bo w 2003 roku w A8 wprowadzono MMI.
Polecam tę nawigację ponieważ mam porównanie do MMI i jeśli chodzi akurat o nawigację to mnie lepiej używa się RNS-E niż MMI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum