Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D2, D3, Allroad, 80 Pomógł: 17 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 1605 Skąd: ślask
Wysłany: 2016-01-05, 13:11
Troche malo danych, trzeba by wiedziec jeszcze pare innych detali ktore cene napewno zmienia... Popierwsze czy komorowka, czy przelot tak jak Lechu pisze, no i same koncowki, bo tutaj cena sie moze wahac niezle, w zaleznosci co sie komus podoba jak juz pisalem, tez bede dzialal w tym temacie, ale tlumiki bede bral od Magnaflow'a
RadMon,podano mi przez telefon cenę w przybliżeniu,tak jak powiedział może to i wyjść nawet 500zł,wszystko zależy od mojego "widzimisie" I przedewszystkim na konkretną wycene trzeba jechać autem.Ja póki co czekam na rzeczoznawce ale może po niedzieli mi się uda tam podjechać to napisze coś więcej.
Troche malo danych, trzeba by wiedziec jeszcze pare innych detali ktore cene napewno zmienia... Popierwsze czy komorowka, czy przelot tak jak Lechu pisze, no i same koncowki, bo tutaj cena sie moze wahac niezle, w zaleznosci co sie komus podoba jak juz pisalem, tez bede dzialal w tym temacie, ale tlumiki bede bral od Magnaflow'a
to kiedy bedziesz dzialal z magnaflow??
a wracajac do tego co mnie sie udalo zalatwic..
wiec tak:
co do ultera to tez sie zastanawialem ale jest drogi a czy faktycznie jest taki dobry to raczej nie moge tego powiedziec....
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D2, D3, Allroad, 80 Pomógł: 17 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 1605 Skąd: ślask
Wysłany: 2016-01-07, 16:51
RadMon, jak zrobie u siebie Aira, to zdzialam jeden kompletny wydech na magnaflowach, zaczynajacy sie od katalizatorow... Stary wydech bedzie sie odkrecac w miejscu oryginalnych flanszy, bedzie p&p Moze ktos sie skusi jak go stworze z tym ze calosc nie bedzie kosztowac niestety 500PLN
witam.
zamówienie złożone, kasa przelana, wydech ma być wysłany za tydzień w piątek. dziękuje na info i promocje
mam nadzieje ze wrzucisz zdjecia i zrobisz nagranie przed i po zalozeniu...
robertas napisał/a:
RadMon, jak zrobie u siebie Aira, to zdzialam jeden kompletny wydech na magnaflowach, zaczynajacy sie od katalizatorow... Stary wydech bedzie sie odkrecac w miejscu oryginalnych flanszy, bedzie p&p Moze ktos sie skusi jak go stworze z tym ze calosc nie bedzie kosztowac niestety 500PLN
domyslam sie ale czekam az stworzysz i sie pochwalisz, bo chetnych moze byc kilku...;)
witam.
zamówienie złożone, kasa przelana, wydech ma być wysłany za tydzień w piątek. dziękuje na info i promocje
mam nadzieje ze wrzucisz zdjecia i zrobisz nagranie przed i po zalozeniu...
Narazie przyszedł wydech, nie jest jeszcze zamontowany, ale wrzucam fotki z drugim wydechem dedykowanym do a8 kompletnym i końcowym z proex który lekko przepolerowałem:
Cześć
Ja mam zamontowany końcowy wydech z firmy PROEX z końcówkami w dół, do tego przerobiona dokładka ale nie o niej będziemy tutaj rozmawiać.
Zamawiając wydech można wybrać sobie poziom głośności od 1 do 5, ja chciałem głośno ale miły Pan powiedział, że 4 będzie za głośna i mam coś między 3-4.
Jest głośno, ale przecież tego chciałem. Problem widzę w tym, że do 3tys obrotów auto jest bardzo głośne, a powyżej nie słychać wydechu tylko silnik. Katów nie mam, myślę teraz o wstawieniu dwóch wydechów sportowych / przelotowych w miejsca katów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum