|
Autor |
Wiadomość |
Lechu
Moje A8
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tipronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Xxx
Jeżdzę: D2
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 666 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 2016-07-31, 16:25 [D2 97 4.2PB/LPG
] Nie równo pracuje, nie ma mocy
|
|
|
proszę o przywrócenie mojego tematu, gdyż problem nie jest nadal rozwiązany, auto kuleje nadal. czekamy na części.
W tmacie bedzie coś do dodania bo oczywiście będziemy próbowali wskrzesić ten uszkodzony moduł.
I co z tego, że tematów jest wiele, jak liczą się tylko i wyłączenie słowa kluczowe w tej magicznej forumowej szukajce. I zawsze świeży temat będzie prędzej niż stary na 134 stronie listy tematów !!
Proszę bardziej szanować pomoc ludzi, którzy się w temacie udzielali.
Dziękuję |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-07-31, 17:06
|
|
|
lechu czytałem temat i pisanie enty raz o modułach zwyczajnie mija się z sensem. Zacznij tu od nowa i wyszczegolnij wszystko co juz zrobiłeś. Kulec może tez od samego ECU o czym i ja pisałem ogniś. |
|
|
|
|
|
|
|
Lechu
Moje A8
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tipronic
Imię: Xxx
Jeżdzę: D2
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 666 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 2016-08-01, 17:26
|
|
|
SKoro takie jest podejście to nie ma sensu pisać. |
|
|
|
|
pepi
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 6,0
Skrzynia: tip
Imię: paweł
Jeżdzę: d3
Pomógł: 41 razy Wiek: 48 Dołączył: 17 Wrz 2012 Posty: 4800 Skąd: krzczonów
|
Wysłany: 2016-08-01, 18:15
|
|
|
nie chodzi o to tylko normalny człowiek czyta i szuka i z tą nabytą wiedzą stara się dość ładu a jak już zrobił wszystko i nie pomogło to się pyta |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-01, 20:44
|
|
|
Ja zawsze tak robie,czytam szukam rozwiązuje problem nie klepie tematu że mi nie poli na 2 garach i co teraz. Moich tematów w technicznym na palcach ręki policzyc i jak kazdy co czyta to wie że sa nietypowe.
A jesli nie poli na 2 gary a my już obskoczyli wszystko co tu juz napisano to piszemy liste 1,2,3,4...sprawdzone dalej kupa. dwie strony pisania ty sprawdź moduły ty sprawdź swiece ty może kuna ty może komp w wodzie ty może cewka podmieniałeś?? to juz było |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|