|
Autor |
Wiadomość |
seba185
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Sebastian
Jeżdzę: Audi S8 D2
|
Wysłany: 2013-12-16, 23:47
|
|
|
gibon napisał/a: | Jak wyżej z bocznych nawiewów leci tylko ciepłe powietrze. Bez znaczenia jak temp sobie ustawie na klimatroniku to nawiew zwiększa sie i wali cały czas gorące, nawet jak wezme na LO. Vag nic nie pokazał. |
Mam niestety dokladnie ten sam problem ;/ Zna ktos rozwiazanie? Moge dodac ,ze pompka przy nagrzewnicy dziala, zawory wymienione. Oczywisci VAG nic nie pokazuje.
mdamian napisał/a: | Klapy , szukaj "klapy nawiewu" najwidoczniej zawiesiły się albo już czas naprawić klapy od zimnego/ciepłego powietrza . Musiały się zablokować na ciepłym nawiewie , |
szukam szukam i nic nie moge znalesc. Gdzie sa te klapy odpowiedzialen za zimno/cieplo? Za radiem, panelem climatronica czy gdzie te klapy sa? Bardzo bym prosil o szybko podowiedz gdzie ich szukac bo jutro z rana bede to rozbieral... |
|
|
|
|
|
|
|
beyer28
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip+F1
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Mariusz
Jeżdzę: A8 D2 FL & Calibra 2.0 8V
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 871 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2014-01-20, 21:58
|
|
|
U mnie to samo, nawiewy po stronie kierowcy dają ciepłem all the time, reszta ok. Na razie zima, to do przeżycia, bliżej wiosny już będzie problem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|