Witam, koledzy mam taki problem. Od kilku dni jestem posiadaczem A8D2 95r PB.
Mój problem jest taki ze podlaczylem sobie komputer w celu sprzwdzenia/usuniecia bledow. Usunelem bledy wypadanie zaplonu. Posprawdzalem sb gdzie do czego mam dostep do czego niemam. Po odpiecu kabla z gniazda nie zapalilem juz wiecej samochodu. Tzn. Auto zapala i gasnie (tak jak z rozkodowanym immo) ale kontrolka od immo gasnie wiec wykluczam go. Ciekawsze jest to ze teraz juz niemoge sie polaczyc ze sterownikiem silnika (ciagle brak komunikacji). Moge polaczyc sie ze skrzynia biegow a z silnikiem juz nie... Sprawdzalem bezpieczniki te w samochodzie jak i te pod maska. Niby ok. Na moje oko brak pradow do sterownika silnika ? Radio ori. Czytalem tu na forum podobne tematy i gdzies cos bylo napisane o jakims zabezpieczeniu wlasnie na silnik ? Nie widze zadnych ingerencji kolo sterownika ani kolo bezpiecznikow. Nie zmienialem nigdzie nic. Tylko usunelem bledy. Ktos cos moze podpowie? Prosze o pomoc.
Ps. dodam ze przed wpieciem sie komputerem auto zapalalo z dotkniecia.
Edit;
Immo nawala rozbierałem kier pętla niby ok nie wygląda na uszkodzoną nic nie przetarte ani nic poprawiłem wpięcie bezpieczniki sprawdzone wszystko ok.
Koledzy potrzebuje informacje na temat wyłączenia immobiliser w audi A8 D2 95r 3.7v8 Pb. Albo wsad z wyłączeniem immo podesle w celu wyłączenia immo
Proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum