|
Autor |
Wiadomość |
judam
Użytkownik
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2012-10-05, 20:33 [D2 preFL ALL
] Mam Radio Delta +6CD +telefon +Navi +Probl
|
|
|
Powoli doprowadzam moje audi do ładu i składu.
Fabrycznie mam zamontowane:
Radio Delta +zmieniarka na 6 CD. Problem 1
Audi Navigation System. Problem 2
Telefon AEG. Problem 3
AD. 1 Wyczytałem na forum że Delta to badziewie i aby cokolwiek z nim zrobić (mp3 itp) trzeba je wymienić na concert najlepiej 2. Gdzieś na forum również wyczytałem że niektóre liczniki w audi miały Can a niektóre nie. Jak to się dowiedzieć. Moje audi to rok produkcji 11-1996 ale model 1997. Czy jeśli wymienie radio pewnie na 2 din to uruchomie dane na FIS ?
AD.2 Audi navigation to też pewnie już do nieczego się nie nadaje. W ogóle nie wiem jak go uruchomić. Niby wszystko jest ale niewiem ja je włączyć. Czy musi być do uruchomienia płyta ? Czytnik mam w bagażniku sterowanie koło biegów pod klapką. No jeśli się to uda uruchomić to pewnie komunikaty będą na fisie więc jakoś nowe radio da się podłączyć?
No ale jakie. Navigation Plus około 700 zł czy warto ?
AD.3 No i nieszczęśliwy telefon AEG, takie pomiędzy podłokietnikami z odpinaną wtyczką. Wyczytałem że padnięta bateria i telefon do śmieci. U mnie po włączeniu wyświetla się komunikat po niemiecku że problem z zasilaniem serwis, i cały czas pika.
Na forum ktoś pisał że można dokupić moduł do nokii 6310i, czy właśnie do mojego będzie dostępny?
No i pytanie 4. Co myślicie o blaupunkt New York 800. Może takie radyjko by mi podpasowało. Jest na 2 din ale czy będzie współgrało z moim audi ? |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2012-10-06, 08:30
|
|
|
Nie masz CANa, jak chcesz MP3, np Phatboxa, wystarczy Ci Concert I. Navi oolej, nie ma map na Polske |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|