Wysłany: 2013-11-07, 22:28 [D2 preFL ALL
] Kontrolka CHECK ENGINE
Witam,
Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w S8 d2 prelift powinna się wyświetlać kontrolka check engine? nigdzie nie mogę tego znaleźć, wiem gdzie jest w polifcie ale w preFL nie mam bladego pojęcia która za to odpowiada. Albo jak by ktoś miał opis wszystkich to było by super.
z tego co pamietam to pod glownym wyswietlaczem silniczek powinien Ci sie wyswietlac, dokladnie ktore okienko to nie pamietam.
pzdr
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2013-11-08, 16:05
Masz tam kontrolke CAT i to jest własnie w A8/S8 check poza tym masz kontrolkę ABSu która wiadomo za co odpowiada i masz też (P) czyli zaciągnięty ręczny i AIRBAG czyli kontrolka systemu poduszek. TO opis tych co sie swieca na twoim blacie.
Dzięki za odpowiedź, myślałem że brakuje mi kontrolki od checka nie wiedziałem że za to odpowiada CAT. Zdjęcie kontrolek jest poglądowe i nie dotyczy mojego pojazdu. Liczyłem że jeśli by mi brakowało takiego "silniczka" -checka to zostanie mi wskazane gdzie powinien się znajdować. Już myślałem że ktoś pozbył się diody checka. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum