|
Autor |
Wiadomość |
lukasss92
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptornic
Zasilanie: ON
Imię: Łukasz
Jeżdzę: D3
|
Wysłany: 2024-10-08, 00:28 [D3 04 4.0TDI
] trzaski skrzypienie podszybie
|
|
|
Panowie prośba o pomoc.
Niedawno zakupiłem Audi A8 L 4.0 TDI , zdemontowałem z niej z osi przedniej dystanse również zrobiło się też trochę chłodniej i Od tego czasu coś trzeszczy/ strzela mi w podszybiu okolice środkowego głośnika za MMI.
Tragedia
Czy macie może jakiś pomysł ??? |
|
|
|
|
|
|
|
sssebek
Moje A8
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Automat
Zasilanie: PB
Imię: Sebastian
Jeżdzę: FSR/A8 D3/inne
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Kwi 2017 Posty: 353 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2024-10-08, 12:05
|
|
|
Ale jak? W głośniku strzela, czy trzeszczą plastiki? Bo po twym poście ciężko wywnioskować o co chodzi. |
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko takie, które zabierają trochę więcej czasu ...
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/ |
|
|
|
|
|
|
|
lukasss92
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptornic
Zasilanie: ON
Imię: Łukasz
Jeżdzę: D3
|
Wysłany: 2024-10-08, 15:20
|
|
|
Nie sytuacja dzieje się przy nierówność poprzecznych tak jakby się kokpit rozpadał 😅😂 |
|
|
|
|
sssebek
Moje A8
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Automat
Zasilanie: PB
Imię: Sebastian
Jeżdzę: FSR/A8 D3/inne
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Kwi 2017 Posty: 353 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2024-10-09, 21:58
|
|
|
Ciężko pomóc w takim temacie na odległość. Ja bym sprawdził czy po prostu gdzieś się plastiki nie ocierają.
Ojciec kiedyś miał punciaka. Kupił od pierwszego właściciela z przebiegiem chyba 28tyś km. Generalnie auto stan igła. Jako, że dojazd do domu to droga gruntowa, to trzeszczało wszystko. Pewnego dnia nie wytrzymałem i skończyło się na rozebraniu całej deski i podklejeniu wszystkich składań czarną pianką uszczelniającą do okien (czarna, żeby jej widać nie było). Nastała cisza. |
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko takie, które zabierają trochę więcej czasu ...
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|