Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3 QUATTRO TIPTRONIC Pomógł: 8 razy Dołączył: 28 Cze 2014 Posty: 1802 Skąd: VENLO/WROCŁAW
Wysłany: 2017-04-23, 20:54 [D3 ALL
] ile obnizyliscie auto?
Panowie mam pytanie ile obnizyliscie swoje 8ki? i na jakich kołach tzn ile cali maja fele
jakie wysokosci macie na dynamic?
czy geometrie lepiej robic po obnizeniu auta wiecej niz fabrycznie na dynamicu jezeli 90% trasy jezedze własnie na dynamic?
jak wyglada sprawa z kolami pomiedzy comfort a dynamic czy im nizej to sie rozbiegaja a czym wyzej to zbiegaja?
_________________ Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z-symphony-ii-na-navigation-plus-problem-z-kierownica-t88801.htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Zawieszenie normalne, zrobiłem regulowane łączniki.
Koła 20" opona 275/35 z lekkim naciągiem.
Na Comfort mam od rantu blotnika do rantu felgi 90mm, od rantu blotnika do osi centralnej felgi 370mm. Przód i tył tak samo.
Na Dynamic mam od rantu blotnika do rantu felgi 70mm, od rantu blotnika do osi centralnej felgi 350mm Przód i tył tak samo.
Drogi u mnie na Mazurach nie powalają więc po mieście jeżdżę na Comfort. Trasy głównie Comfort no chyba że jest jakiś ładny odcinek to wtedy Dynamic.
Jeśli ustawię tryb Dynamic to z przodu i z tyłu robi się lekki negatyw (góra koła idzie do wewnątrz). Na Comfort z przodu lekko mi felgi wystają poza obrys auta natomiast na Dynamic jest na równo.
Zbieżności nie ustawiałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum