Witam.
Odkad kupilem autko mam te bledy i oczywiscie nie dziala keyless entry - keyless start dziala bez zarzutu.
Moglibyscie mi pomoc - moze ktos sie z tym spotkal juz - myslalem ze moze w jednych drzwiach jest problem bo w drzwiach kierowcy nie dziala mi tez podswietlenie wewnatrz- ta dluga listwa a po stronie pasazera czasami nie swiecis ie podswietlenie klamki od zewnatrz ... ale blad jest na wszystkich chyba czujnikach a przynajmnije na wiekszosci ...
Wielkie dzieki za wszelkie sugestie bo nie wiem gdzie szukac problemu ...
Acha - Dodam ze autko malo bylo uzywane przez ostatniego wlasciciela - w kilku miejscach mozna zauwazyc obecnosc myszy - filtr powietrza byl poobgryzany, uszczelka pod maska, tylna kanapa od wewnatrz tam gdzie jest gabka ... puki co nie znalazlem nic szkodliwego ale nie wszedzie zagladalem jak sie nie trudno domyslec...
Address 05: Acc/Start Auth.
5 Faults Found:
00179 - Access/Start Authorization Antenna; Drivers Side (R134)
011 - Open Circuit
00180 - Access/Start Authorization Antenna; Passenger Side (R135)
011 - Open Circuit
00181 - Access/Start Authorization Antenna (in Rear bumper) (R136)
011 - Open Circuit
Ale czy to nie dziwne ze wszystkie - czesto sie tak zdarza? Moze ktos mila taki przypadek u Siebie i przyczyna lezy w jednym a nie w wielu miejscach? Chcialym dowiedziec sie zanim zaczne cale auto rozbierac ... Dzieki
_________________ Marzenia sie spelniaja - Buell XB12s & A8 V8 ... Dwa z trzech juz sa ... Czas polowac na trzecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum