Nie ma sensu jechać. Tańsze widzialem w lepszym stanie.
Nawet nie wsiadałem się przejechać.
Auto nawet nie umyte do sprzedaży, patrząc na zdjęcia a potem zajeżdżając pod adres nie byłem pewny że to jest to samo Auto.
Brudne i zachwaszczone. W środku plastiki luźne wszystko jakoś tak źle spasowane. Dekory wyblakłe jakby miejscami/przetarte nie wiem jak to nazwać.
Wszechobecny syf w środku zaczynając od różnych papierków kończąc na zużytym patyczku do uszu... wszystko go sprawiło że nie chciałem nawet siadać do środka
Niby xenon a brak sprysków na zderzaku, generalnie zderzak strasznie źle spasowane w lewym rogu. Tylne lampy tak wypłowiałe jak przednie reflektory w Lagunach, po załączeniu MMI przez kilka sekund obraz jest moe czytelny (lata obraz). Tylna klapa przekoszona (w jednym rogu odstaje w drugim znow wklęsła) Nie kupiłbym tego nawet poniżej 20tyś. Nawet nic nie proponowałem po prostu pooglądałem około 8min i pojechałem do domu (3h drogi).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum