Panowie mam wyciek oleju z mechanizmu różnicowego przedniego . Chodzi mi o ten simering uszczelniający wałek napędzający lewą półoś. Wyciek pojawia się na otworach od dołu skrzyni (połączenie z silnikiem) . Po wymianie oleju w przednim torsenie wyciek się zwiększył. Czy jest możliwość jego wymiany od strony prawej półosi we wnętrzu komory mechanizmu różnicowego? Czy trzeba zrzucać skrzynię?
[ Dodano: 2020-03-30, 11:20 ]
Czy na załączonym zdjęciu można wywnioskować iż można wymienić ten uszczelniacz od strony mechanizmu różnicowego??
I jak zrobiłeś ten uszcelniacz bo mam ten sam problem i nie wiem jak się za to zabrać
Zabieram się jak pies do jeża . Jeszcze nie zrobilem uszczelniacze w schowku leża może same sie założa :-) ale jak ogarne to odezwe się a ty jak coś ruszysz tez daj znac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum