Witam wszystkich. Mam pytanie odnoscie modernizacji systemu audio w mojej osemeczce we wczesniejszym moim autku zainstalowany byl duzo wyzszej klasy sprzet i przesiadajac sie w bosse niestety nie jestem w pelni zadowolony system gra tylko poprawnie bez wiekszych emocji ktore chcialbym uzyskac a wiec do tego potrzebuje podpiac sie do systemu aby zainstalowac kolejny wzmacniacz czy ktos z was probowal cos takiego robic ?
mysle o zmianie glosnikow przednich z tym nie bedzie najmniejszego problemu ale potrzebuje tez podpiac je pod bardziej jakosciowy wzmacniacz prosze was bardzo o pomoc
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Paweł
Jeżdzę: Audi S8 Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Lut 2011 Posty: 114 Skąd: Tychy
Wysłany: 2012-04-20, 23:39
Mati946, ja dodawalem dodakowy wzmak i skrzynke w bose tylko ze w a6 trzeba wpiac sie w kostke od ori wzmaka przeciac odpowiednie kable itp wystarczy miernik w łapke i do ogarniecia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum