Wysłany: 2016-10-01, 08:24 [D3 ALL
] Dodatkowe światła dzienne
Mam zamontowane dodatkowe ledy po siedem szt. przy światłach przeciwmgielnych.
Poprzedni właściciel montował je w aso i powinny w dzień świecić mocniej, a po zmierzchu lekko przygasać no i rzeczywiście tak jest, ale świecą tylko jak zapalają się światła mijania czyli przy zmierzchu.
W dzień świecą się tyko ori światła dzienne w głównych lampach. Co mogło się stać?
W tych sprawach jestem laikiem, a u mnie na wsi raczej nikt mi nie pomoże...
Czy ktoś słyszał o takich dodatkowych ledach?
Poprzedni właściciel twierdzi, że to ori audi?
takiego niedawno kupiłem i jeżdżę nim raz w miesiącu bo autko w domu a ja na wygnaniu.Jeszcze się dobrze z nim nie zapoznałem. poprzedni właściciel wszystko serwisował i sam dużo nie wie.dlatego cały czas się dopytuję co i jak bo jestem laikiem.autko dostało w serwisie silnik i całe bebechy bosch motronic w12.jeździ się cudownie,ale ciągle się uczę i dlatego tyle pytań do klubowiczów,a wracając do ledów to dzwoniłem do niego i nie wie co się mogło stać że ledy nie świecą w dzień bo w serwisie podłączyli i działało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum