|
Autor |
Wiadomość |
ralf
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: pawel
Jeżdzę: d3
|
Wysłany: 2012-06-30, 09:13 [D3 05
] podswietlenie tła mmi
|
|
|
Witam,
Nie mogę skorzystać z opcji zmiany podświetlenia tła .Po prostu to nie działa .Wchodząc w poszczególne opcje (cockpit,city itd) nie mogę nic ustawić . Nie wiem czy nie mam tej opcji czy coś żle robię. Nic się nie zmienia jak wybieram jedną z opcji,natężenia również nie mogę ustawić.
???
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
JIMM [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-01, 10:06
|
|
|
ralf napisał/a: | Nie mogę skorzystać z opcji zmiany podświetlenia tła |
to nie jest tło , ustawiaj nocą lub w garażu...te ustawienia steruja oświetleniem nad nogami , diodami w lusterku , oświetleniem w dachu i oświetleniem w drzwiach
[ Dodano: 2012-07-01, 11:07 ]
ralf napisał/a: | Nic się nie zmienia jak wybieram jedną z opcji,natężenia również nie mogę ustawić.
|
musisz mieć włączone oświetlenie dachu........generalnie chodzi o tło jako przestrzeń w samochodzie :-P |
|
|
|
|
|
|
|
ralf
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: pawel
Jeżdzę: d3
|
Wysłany: 2012-07-03, 19:01
|
|
|
JIMM napisał/a: | ralf napisał/a: | Nie mogę skorzystać z opcji zmiany podświetlenia tła |
to nie jest tło , ustawiaj nocą lub w garażu...te ustawienia steruja oświetleniem nad nogami , diodami w lusterku , oświetleniem w dachu i oświetleniem w drzwiach
[ Dodano: 2012-07-01, 11:07 ]
ralf napisał/a: | Nic się nie zmienia jak wybieram jedną z opcji,natężenia również nie mogę ustawić.
|
musisz mieć włączone oświetlenie dachu........generalnie chodzi o tło jako przestrzeń w samochodzie :-P |
Dzięki kolego za pomoc ,ale kurcze dalej nie kumam. Jakie oświetlenie dachu? Dokładnie o te tło mi chodzi ,problem w tym że kręcąc gałką nie można nic ustawić strzałka na kułeczku(wyświetlaczu) tylko drży i jest w jednym ustawieniu i tak na każdej opcji .
Jak możesz to rozwiń trochę :-)
Dzięki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|