Mam następujący problem mam 4 strefową klimatyzację wszystko dzialało jak trzeba aż tu kilka dni temu sterowanie temperatują kierowczy zwariowało cały czas się przestawia o poł stopnia raz w górę raz w dół teraz zatrzymało się na 27 stpniach i nie ma możliwości zmiany pokrętłem nie ma reakcji Jest to troszkę irytujące
Co mam zrobić w takiej sytuacji wymienić cały panel Climatronika czy może coś innego
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronik f1 GQF
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: A8 D3 BFM Pomógł: 26 razy Wiek: 55 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 1135 Skąd: Choszczno
Wysłany: 2013-10-15, 17:11
Na początek najlepiej podpiąć auto i odczytać błędy , i wtedy będzie wiadomo gdzie szukać przyczyny . A z wymianą panela na razie się wstrzymaj :mrgreen: .
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Manual
Zasilanie: ON
Imię: Michał
Jeżdzę: SuperB Pomógł: 26 razy Wiek: 37 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 726 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2013-10-16, 07:59
wymiana panela to nietakie hop wizyta w aso będzie niezbędna na zdjęcie ochrony CP. podłącz jakiś inteligentny interfejs i odczytaj błędy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum