Rocznik: 1991
Silnik cm3: 2.5
Skrzynia: automat
Zasilanie: ON
Imię: Piotr
Jeżdzę: mercedes w124
Wysłany: 2016-02-03, 15:14 audi a8d2 kwota 10-15tyś
Witajcie jak myślicie znajde a8 d2 preFL w granicach 10-15tys czy będzie cieżko ? Oczywiście nie chodzi i mi o super stan ale jakiś względny ;-) interesują mnie województwa zachodniopomorskie pomorskie lubuskie kujawskopomorskie i wielkopolskie :-)
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2016-02-03, 15:17
Witaj.
Stan wzgledny za te cene jest możliwy. Tzn jest opcja że wrocisz na kołach
Zakup w tych pieniądzach oczywiście jest możliwy, ale praktycznie każdy po kupnie miał "pakiet startowy" czasem większy a czasem mniejszy to już zależy na co trafisz. Przy zakupie Ósemki trzeba mieć zimną głowę i odpowiednio do tego podejść, bo znaleźć trupa to nie problem. Więc wytrwałość w szukaniu i zimna głowa
Wysłany: 2016-02-03, 17:21
Napisze w skrócie- 2008 rok decyzja kupuje gablote-miała byc D1 ale starczyło na D2. mijają lata auto wciąz w uzytkowaniu ostatnio w zasadzie na codzień-wszelkie techniczne pieszczenie to bez ostatnich zabaw z 50tysięcy
Inny mój imiennik niecałe 3 lata D2 FL kwota 17tys tak samo jak ja i z 25-30tys juz poszło
W sam silnik który po 20latach zaczął krwawic z kazdej strony pokolei w pierwszym pólroczu 2015 włozyłem ze 3 tysie i wywaliłem go z końcem roku w cholere...
Rocznik: 1991
Silnik cm3: 2.5
Skrzynia: automat
Zasilanie: ON
Imię: Piotr
Jeżdzę: mercedes w124
Wysłany: 2016-02-03, 17:41
Piatka w totka jest nawet możliwa ;-) pakiet startowy oczywistość a co do późniejszego wkładu oczywoście ze to nie uniknione np rok temi kupiłem w124 we względnyn stanie za 3500 w mechanike wstadziłem calę 40zł w łącznik stabilizatora (nie licząc olei i filtrów oczywoście) za to wblacharke 6tyś to jest właśnie stan względny . Autko teraz mam prawie perełka ale mi się znudziło :-)
Inaczej mówiąc chciałbym kupić a8 a potem sukcesywnie co miesiąc dwa coś robić :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum