Wysłany: 2016-11-15, 22:32 [D3 ALL
] oświetlenie wstecznego problem
Hey mam pytanie padla mi zarowka wstecznego czy mozna ja zamienic na led albo na podobna czy musze poprostu jechac do aso i kupic oryginalna ?? co dodam ze nie jest wcale tania jakna zarowke z aso
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
Wysłany: 2016-11-15, 23:01
Jedź do pierwszego lepszego warsztatu i zapytaj czy mają a jak nie mają to załatwią za znacznie mniejszą kwotę ...ewentualnie do hurtowni z częściami zamiennymi
wiec tak lampa rozebrana i okazalo sie ze zarowka ma z tyłu dwa jakby bolce i jeden z nich sie nie stykal pomaistrowalem troszke i wszystko swieci wiec na szczescie nie musialem wymieniac tej bardzo w aso drogiej zarówki
Teraz niby są ledy który współpracuje z CANem. Sam się szczerze mówiąc zastanawiam nad wymianą wstecznych na ledy. Nawet gdyby mnie 100zł kosztowało to bym chętnie założył, pytanie tylko czy FIS o spalonej żarówcenie będzie krzyczał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum