W D3 4.2tdi w elektronice silnika, w ustawieniach podstawowych na kanale 035 powinna byc opcja uruchomienia pompy paliwa na ok 30s. U mnie jest opcja dot hamulcow.
Czy orientuje sie ktos w jakim innym miejscu mozna pompe uruchomic?
Dzieki
Tomasz wicko
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 6.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2021-12-06, 13:12
Rozumiem Że teraz już nikt nie chce pomóc? Czyli zrobiłem z siebie błazna wioząc Regulator za 500 do warsztatu który stwierdził że cały Alternator jest ok.? Warsztat w którym zapłaciłem 300zł za usługę wyjęcia Alternatora z auta, montażu regulatora oraz założenia Alternatora do tego właśnie auta z powrotem.. (było to robione przy mnie).
Rozumiem Że teraz już nikt nie chce pomóc? Czyli zrobiłem z siebie błazna wioząc Regulator za 500 do warsztatu który stwierdził że cały Alternator jest ok.? Warsztat w którym zapłaciłem 300zł za usługę wyjęcia Alternatora z auta, montażu regulatora oraz założenia Alternatora do tego właśnie auta z powrotem.. (było to robione przy mnie).
To forum , a przynajmniej dzial D3 wydaje sie jakby wymarle albo poprostu juz nikt nie ma problemow z D3 bo tak niezawodne auta to sa;)
Tomasz wicko
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 6.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2021-12-06, 19:16
Nie wiem dlaczego tu poszła moja odpowiedź.. Trudno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum