Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Automat
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Lip 2015 Posty: 139 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-05-18, 08:58
Nie ważne jak będzie wyglądało Potrzebuję wypożyczyć box dachowy ale w okolicznych wypożyczalniach nie mają belek do A8 D3. Mogę kupić znane markowe za ok 800zł ale na użytek raz w roku nie kalkuluje mi się to. No i namierzyłem takie polskiej produkcji za niecałe 300zł. Człowiek w wypożyczalni powiedział że jak do sporadycznego użytku to będą ok. Nie słyszał o przypadkach żeby się urwały albo zniszczyły dach w aucie Jedyne ich minusy to że są niewygodne w montażu i głośniejsze od tych droższych. Ale jak na podróż po Polsce to nie powinno być bardzo męczące.
Ciekaw jestem czy ktoś tutaj może ich już używał i może coś powiedzieć
P.S.
Dowiedziałem się że te AMOSy nie są dedykowane tylko i wyłącznie do D3 ale są uniwersalne dla kilku modeli samochodów. Nie wiem czy to je definitywnie skreśla. Jak będę miał chwilę to może podjadę do sklepu i je przymierzę. Ale nawet sprzedawca powiedział że mi ich nie zamontuje bo jest za dużo je..nia Zamontować to mi może np Whispbara dedykowanego do D3 bo tam jest szybki montaż ale cena ok 900zł.
A może ma ktoś do pożyczenia (oczywiście za opłatą) bagażnik dachowy na dwa tygodnie lipca?
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Automat
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Lip 2015 Posty: 139 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-08-01, 14:22
Nie ogarnąłem. Te AMOSY to badziew. Dobrych dedykowanych belek mi się nie kalkulowało kupować więc olałem temat i wszystko udało mi się zapakować do bagażnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum