Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-03-03, 12:15 [D3 ALL
] Wpinka w oparciu fotela
W siedzeniach komfortowych (nie wiem jak jest w innych), na oparciu, na wysokości klatki piersiowej jest wpięta plastikowa wpinka ozdobna (4E0 881 849) na 3 zatrzaski.
Gdzieś kiedyś widziałem wersję metalową / chromowaną tej wpinki z napisem bodajże "Quattro". Wydaje mi się, że czytałem nawet na forum, że ktoś taką wpinkę wymieniał ale nie mogę teraz się do tego dokopać.
Ma ktoś informację na temat możliwości wymiany tej wpinki na wersję metalową / chromowaną?
Ja bym do aso pojechal o te wpinke co mnie by interesowala ... np.metalowa czy chrom
a z tego co pamietam to bylo na forum i ktos pisal ze to sie odkrecalo czy cos takiego .. szukam zeby ci pomudz ale nie moge tematu znaleść
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-03-19, 18:21
No właśnie, ktoś kiedyś pisał na ten temat ale nie idzie znaleźć tego tematu <niewiem>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum