Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-04-02, 17:19 [D3 preFL ALL
] Zmieniarka MP3 - jakość muzyki
Jako, że na wyposażeniu mam jedynie odtwarzacz CD w schowku oraz wolne miejsce obok, rozważam opcję dołożenia zmieniarki MP3 jako alternatywy dla AMI. Czy może ktoś mi napisać jaki bitrate jest tam obsługiwany? Czy 320kbps będzie odtwarzane bez problemu?
Jak wygląda sprawa instalacji? Zakładając, że będę chciał mieć również zainstalowaną zmieniarkę CD to jaka kabelkologia jest mi potrzebna? Czy konieczne będzie zdejmowanie CP?
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Arek
Jeżdzę: F11 Pomógł: 38 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 614 Skąd: Mazowieckie
Wysłany: 2015-04-02, 18:52
Zdjecie CP konieczne. Kabelologia taka sama jak do ami opisana w wielu tematach podawalem nr czesci. Rozgaleznik swiatlowodu + prad. Dodanie urzadzenia do gateway jesli nie wskoczy automatycznie.
Dla mnie bez sensu zmieniarka mp3 + CP to 600zl za ta kase mozesz juz smialo szukac AMI kilka sie przewinelo nawet i taniej, a o plusach ami nad zmieniarka mp3 nie bede rozpisywal bo to oczywiste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum