Cześć temat pewnie odgrzewany ale nie mogę znaleść konkretnej odpowiedzi na moj problem
Generalnie mam problem (a8 d3 03 3.7v8) z szarpnieciami 3 biegu (z2-3 i tez przy puszczeniu gazu i dodaniu uczucie jakby ktoś puścił złe sprzęgło w manualu) i jak jest zimny to falują trochę obroty tzn koło 70-80 km podskakują i spadają na tym samym biegu .Wiem ze jak nie wyciągnę skrzyni to się pewnie nie dowiem .Przeeracaja rożen fora natrafiłem ze jednym pomaga adaptacja ,innym wymiana sprzęgła albo regeneracja mechatronika.Chcialem zacząć od najtańszej rzeczy czyli aktualizacji softu ,pojechałem do serwisu audi( nie aso ) podłączyli samochód pod odisa i stwierdzili ze nie ma żadnej dostępnej aktualizacji i ze nie da sie w tym modelu i roczniku skasować adaptacji ???posidam vaga i tez nie ma takiej opcji tam ,olej wymieninony z 4 miesiące temu na org lg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum