Po jakimś czasie od zakupu mojej a8 d4 3.0 TDI 13' pojawił się problem wyświetlania komunikatu "słaby stan naładowania akumulatora" i w konsekwencji całkowitego wyładowania baterii. Samochód zaprowadziłem do ASO, ponieważ jest na gwarancji. Okazało się że samochód z fabryki nie wyjechał na fotelach komfortowych które są założone tylko na standardach. Po kontakcie z firmą od której kupiłem samochód okazało się że wymienili standardowe fotele na komfortowe z pełną regulacją (bez wentylowania). W ASO twierdzą że fotele sprawiają że samochód się nie wygasza i cały czas pobiera prąd i dodatkowo podobno jest uszkodzony sterownik w prawym przednim fotelu i podobno fotele nie są zamontowane zgodnie z procesem technologicznym Audi itd. oni nie chcę a wg mnie nie umieją podjąć się tematu zrobienia właściwie od A do Z.
Czy możecie koledzy polecić kogoś kto poradził by sobie z właściwą adaptacją tych foteli do mojej a8, chodzi mi o ich sprawdzenie czy są w 100% sprawne m.in. sterowniki i czy będą one (fotele) współpracowały właściwie z modułem samochodu itp.
Czy jest ktoś na forum kto robił podobną przekładkę foteli ?
Nie chce jeździć po ASO bo nie mam już chyba do żadnego autoryzowanego serwisu zaufania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum