Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Daniel
Jeżdzę: D3 Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lis 2013 Posty: 10 Skąd: Mława
Wysłany: 2018-03-21, 14:13 [D4 ALL ] Odblokowanie zielonego menu tylnej jednostki
Panowie czy ktoś mógłby mi pomóc jak włączyć zielone menu tylnej jednostki w audi a8 d4?? Tylne monitory stoją na logo audi ( prawdopodobnie ktoś majstrował przy sofcie) i muszę sformatować dysk aby wgrać nowe oprogramowanie. Bardzo proszę o pomoc.
Chyba że jest osoba na forum która ogarnia takie tematy w mojej okolicy to z chęcią bym podjechał na taką usługę aby uruchomić monitory.
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 6000
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Leon
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 25 Lut 2018 Posty: 11 Skąd: Chełm
Wysłany: 2018-03-21, 22:08
Aby to latało to polecam podjechać pod Warszawe do Józefowa firma "VNS Media", na pewno ogarną wszystko w 100% bez fuszerki w czasie nie wiecej jak 0,5 h .
_________________ Piwo to moje paliwo:) a 450KM i 6 litrów zmieniło mi punkt widzenia:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum